onsdag 11. mai 2011

Så et bilde av fadrane, men her mangler ein som ikkje kunne komma. Jobb i nordsjøen og fekk ikkje fri. Det er da elste søskenbarnet hans. Ellers så hadde han sin elste onkel og et søskenbarn på farsida. Eldste tanta på morsida. Så daddo då :) Ho og konfirmanten er fødd på same dagen og er 16 år mellom dei. Ikkje nok med da så er dei fødd på same klokkeslett og like store og vekta var 5 gr som skilde dei. Slå den...

Eg er jammen meg heldig som har 5 flotte herlige barn. I ein alder fra 30 og ned til 12,5 år. Det er alltid mykje lott og løye når alle er samla.
Og et bilde av stolte foreldre og konfirmanten

Me hadde koltbord som mi svigerdatter og hennes mor laga. Fantastisk god mat. Pyntinga tok eg meg av sjøl. Det gjekk i brunt og blått. Oppsatsane og bordkorta laga eg og. Bordkorta ble ei eske som eg hadde sjokolade i. Pynta med blomstrer og ein sjarms av ei datamaskin.

Konfirmanten Kjetil 7 mai 2011

Her er konfirmanten. Tenk at den lille gutten er blitt ein vaksen kar. Me hadde ein fine dag og veret var med oss. Sol fra skyfri himmel. Og me var 40 gjester. Konfirmanten var kjempe fornødd med dagen. No blir da hvist et etterlenkta annlegg som skal kjøpes så me andre må sikkert på med hørselsvern :)